Vedkløyvere

Bell SP-52 PowerAxe N Vedkløyver

Rask og sterk vedkløyver med to hastigheter for effektivt arbeid.

Ny modell PowerAxe fra Bell som tilfredstiller de nye EU-direktivene (EN 609-1:2017), med beskyttende deksel over kløyvekniven. En svært solid og kraftig vedkløyver.

To arbeidshastigheter med trinnløs regulering; 4 tonn med rask hastighet og 7 tonn med normal hastighet. Vedsamlerplate under kniven.

Sommeren 2018 trådte nye EU-direktiver i kraft som krever at alle vedkløyvere produsert etter dette tidspunktet har økt beskyttelse rundt vedframfører og kløyvekniv.

Vi er svært opptatt av sikkerheten til brukerne av våre maskiner og derfor har mange av våre vedkløyvere fått et beskyttende deksel.

Disse kravene gjelder alle vedkløyvere importert til Norge og Europa.

3

Bell Celtis 80 N TP Vedkløyver Totrinnspumpe

Ny modell Bell som tilfredstiller de nye EU-direktivene (EN 609-1:2017).

En kraftig vedkløyver med justerbar retur på vedfører, og avlastningsbord på begge sider. Med effektiv totrinnspumpe som gir svært rask kløyving.

Sommeren 2018 trådte nye EU-direktiver i kraft som krever at alle vedkløyvere produsert etter dette tidspunktet har økt beskyttelse rundt vedframfører og kløyvekniv. Vi er svært opptatt av sikkerheten til brukerne av våre maskiner og derfor har våre stående vedkløyvere fått ekstra beskyttelse rundt kløyvekniv og håndtak. Disse kravene gjelder alle vedkløyvere importert til Norge og Europa.

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
31 28 52 13