Ryddesager

Husqvarna 555RXT ryddesag

Alle Husqvarna ryddesager er utformet med tanke på at du skal få jobben gjort så effektivt som mulig, og derfor er de både enkle å håndtere og lette å bære. Det er også enkelt å tilpasse dem til dine behov.

Husqvarna 555RXT er en meget kraftig ryddesag utviklet for fulltids arbeid under tøffe forhold. X-TORQ® motoren gir rå kraft, rask akselerasjon og god drivstofføkonomi. Lang riggrør og vinkledrev på 35 grader slik at bladet er parallelt med underlaget. Svært lave vibrasjoner takket være LowVib ®. Leveres med Balance XT sele.

 

Stihl ryddesag FS 89

Stihls profesjonelle ryddesager klarer de tøffeste oppgavene innen landskaps- og skogpleie, som å klippe seigt gress, rydde tett kratt, plantefelt, rydding i vanskelig terreng og rydding eller tynning i skogen. Ryddesagene finnes med fem forskjellige motoralternativer og med trådhode eller sagblad for varierende bruksområder. I tillegg til vanlige ryddeoppgaver kan Stihls kraftige trimmere også brukes til å fjerne tett kratt og å tynne vanskelig gjennomtrengelig buskas.

Stihl FS89 er en kraftig gresstrimmer for arbeid i seigt og høyt gress. Den bensindrevne trimmeren er utstyrt med forenklet startprosess for lett oppstart og et praktisk tohåndsstyre med stoppknapp i håndtaket slik at maskinen alltid er klar for start. Den økonomiske 4-MIX® motoren har større bensintank for langre arbeidsøkter. Fleksibel drivaksel. Leveres med både trimmerhode, krattkniv og bæresele.

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
31 28 52 13