Tilhengere

Tyssetilhengeren

Tyssetilhengeren kan du få i en rekke typegodkjente modeller — fra små tilhengere til store hengere med totalvekt inntil 3500 kg. De fleste varehengere kan leveres med omfattende ekstrautstyr. Tysses utvalg av tilhengere er stort, så vi har fordelt tilhengerne i hovedgrupper:

Varehengere

Her vil du finne et bredt utvalg av tilhengere som er perfekte til alt fra flytting av møbler, kjøre bort avfall eller transport av tyngre materialer og maskiner.

Tysse har varetilhengere i mange forskjellige vektklasser og med flere ulike størrelser på kassen og lasteplanet. Alle hengerne er lagd med fokus på styrke, stabilitet og lang levetid.

Skaphengere

Tysses skaphenger er tilhengere med solid overbygg og doble bakdører.

En skaptilhenger passer perfekt til deg som skal frakte utstyr som bør beskyttes mot vær og vind. Stort utvalg av mulig ekstrautstyr.

Båthengere

En båthenger er perfekt for deg som ikke har fast båtplass eller ønsker å dra båten med deg til nye destinasjoner. Tysse båthengere er designet for å gjøre opptrekk, transport og oppbevaring av din båt enkelt og trygt.

De fleste Tysse båthengere leveres med selvjusterende vugger, som gir et enklere og sikrere opptrekk og ingen manuell justering. Kraftig justerbar baugstøtte i front er også standard på Tysse båthengere. Her vil du finne en båttralle som passer til alt fra kanoer og små båter, til større båter på inntil 26 fot.

ATV-hengere

Tysse ATV tilhengere er solide og bygget for å tåle store ujevnheter i underlaget.

Leveres med kraftige hjul og modell 6012 leveres med pendelarm, og du vil merke at en Tysse ATV henger og vil opprettholde stabiliteten og gi deg god styringsevne selv på ujevnt terreng.

Tysse ATV henger kan leveres klargjort for registrering som traktortilhenger, og du kan dermed bruke den på offentlig vei. Kan kjøres på offentlig vei, med maks hastighet 40 km/t.

Maskinhengere

Er du på jakt etter tilhenger til frakt av minimaskin eller andre tyngre maskiner?

Tysse maskinhenger leveres i en rekke forskjellige varianter og størrelser sortert i PRO+ og XTREME-seriene.

Bilhengere

Om du driver med bilberging eller racing, om du har bilbutikk eller verksted, er det her du vil finne en bilhenger som passer deg.

En biltransporter er lav og leveres med tipp eller solide oppkjøringsskinner i aluminium. Oppkjøringsskinnene oppbevares i kassetter under bilhengeren. Tysse bilhenger har hel bunn med perforerte hull og kraftig vinsj. Bunnen gjør hengerne stive og stabile, og hullene kan også brukes som surrefester. Alle biltilhengerne leveres med 14” eller 13” helårsdekk.

Tysses biltilhengere ligger godt på veien og gjør kjøreturen til en god opplevelse.

Lifthengere

Dersom du har behov for å frakte anleggsprodukter, tyngre materialer eller minimaskiner, vil en lifthenger gjøre jobben lettere for deg.

Lifthengeren kan senkes ned til bakken som gjør av- og påkjøring av større utstyr lett.

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
31 28 52 13