Batteridrevet utstyr

Husqvarna LC 353iVX gressklipper

Batteridrevet gressklipper med økt klippebredde og doble batterispor. Den er kompatibel med alle Husqvarna-batterier for å gi større brukervennlighet og kostnadseffektivitet samt lengre driftstid.

Stillegående, effektiv røykfri drift uten direkte utslipp. Ergonomisk design som inkluderer et intuitivt tastatur, enkel høydejustering og enkel manøvrering. Selvgående drift for enklere klipping av mellomstore plener.

Bluetooth-tilkobling gir brukeren produktdata og -informasjon samt mer effektiv service.

Husqvarna 115iL gresstrimmer

Lett, komfortabel og brukervennlig batteridrevet trimmer for å trimme plenkanter eller små områder med høyt gress.

Den kraftige børsteløse motoren med lavt vibrasjonsnivå, uten direkte utslipp, er stille nok til å brukes i boligområder uten å forstyrre din egen familie eller naboer. Intuitivt tastatur for sikker og enkel start og stopp, teleskopaksel for personlig tilpasning og komfortabelt håndtak sikrer at den er effektiv og enkel å oppbevare, transportere og bruke.

Stihl TSA 230 kappemaskin

Hendig batteridrevet kappemaskin for våtkapping, med 230 mm kappeskive. Kan brukes både innen- og utendørs.

Maskinen oppnår en kappedybde på inntil 70 mm. Vanntilkobling med kuleventil og slangekobling til våtkapping, spindelstopper, vedlikeholdsfri reimdrift.

Leveres med kunstharpiks skive. Leveres uten batteri og lader.

Stihl BGA 45 blåser

Praktisk batteridreven blåser for rengjøring av mindre flater på egen tomt. En maskin med lav vekt, 2,0 kg, som arbeider stille og effektivt. Utstyrt med rundt munnstykke og integrert batteri med ladeindikator. Batteriet lades på 210/310 min (80/100 %).

Cramer 82T10 gresstrimmer / krattrydder

Cramers trimmer/krattrydder 82T10 er utstyrt med revers-funksjon for enkelt å komme løs når gress har viklet seg fast rundt trimmerhodet.

Med 4-trinns gasskontroll tilpasser du rotasjonshastigheten til arbeidsforholdene dine, samtidig som du øker effektiviteten og driftstiden. Høy effekt og høyt dreiemoment gir fremragende ytelse og resultat selv under tøffe forhold.

Cramer RM1000 robotgressklipper

Å komme igang med robotgressklipping har aldri vært enklere. Cramer tilbyr deg innovative robotklippere, hvor den aller nyeste teknologien er tatt i bruk.

Den splitter nye modellen RM1000 for hager opp til 1.000 m2 er ekstremt enkel å installere og bruke. Den kommer med imponerende funksjoner og smart funksjonalitet som vil sørge for perfekt resultat – alt dette til en svært hyggelig pris.

  • Fjernstyring med app
  • Frost- og regnsensorer
  • Avtagbart deksel for enkel rengjøring med hageslange
  • IPX5
  • Kontrollpanel for manuell styring
  • Sylskarpe doble kniver
3

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
31 28 52 13