Motorsager

Husqvarna 135 Mark II

Husqvarna har et av verdens mest omfattende utvalg av motorsager for alle behov og forhold, verden over. For så vel profesjonelle som krevende forbrukere – store sager og mindre sager, sager for felling og kvisting og beskjæringssager.

Husqvarna 135 Mark II er en robust, pålitelig og brukervennlig sag med stor skjærekapasitet for huseiere. Den perfekte hagemotorsagen for sporadiske oppgaver som vedkapping og felling av mindre trær.

Lett å starte og håndtere, og takket være den sidemonterte kjedestrammeren kan du stramme kjedet raskt og enkelt.

Stihl MS 171

Det er ikke bare de profesjonelle som oppdager den kompromissløse kvaliteten fra verdens mest kjøpte motorsagmerke, Stihl. I vårt sortiment finner du alt fra effektsterke proffsager til lette og kompakte motorsager for bruk i hagen eller på hytta.

MS171 er en moderne STIHL motorsag for hjem og fritid, med svært lave vibrasjoner. Omfattende basisutstyr som f.eks. kjedestramming på siden for sikker og enkel stramming av kjedet og langtids luftfiltersystem som forebygger for tidlig tilsmussing. Ideell til å sage ved, bygningsarbeid og til å felle mindre trær.

Echo CS-501SX 33″

Kvalitetsmerket Echo har vært verdensledende innen utvikling og produksjon av profesjonelle, håndholdte, motordrevne maskiner for utendørs bruk i flere tiår. Wear Maskin fører en rekke motorsager fra Echo.

Echo CS-501SX 33″ er den letteste sagen i sin klasse, med nok kraft til å cruise gjennom hvilken som helst jobb. En del av ECHO X-serien som betyr at den har bransjeledende funksjoner og ytelse.

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
31 28 52 13