Robotgressklippere

Stihl RMI 422

Den lille robotklipperen med mye kraft, for mellomstore flater

iMOW® robotgressklipper er perfekt for deg som er lidenskapelig opptatt av en sunn gressplen. RMI 422 klipper opptil 800 m² på kort tid og klarer uten problem skråninger opptil 35 %, uten at det går ut over klipperesultatet. Et tydelig LCD-display og en enkel programmering gjør håndteringen av roboten enkel. I tillegg til å holde gresset nede, finfordeler robotklipperen det avklipte gresset, og det fungerer som gjødsel. Et perfekt valg for små og mellomstore gressplener.

Honda Miimo 3000

Honda robotklipper HRM 3000 er toppmodell i serien. Her får du en hel verden av ny innovasjon inn i hagen din, som vil erstatte nesten hele innsatsen med å holde plenen perfekt. HRM 3000 er myntet på store gressarealer opp til 4000 m2. Den kan styres trådløst med app for smarttelefon via Bluetooth som gjør det enkelt å programmere klippetidspunkter og justere klippingen underveis.

Takket være den unike retningsstabilisatoren (YAW-sensoren), jobber HRM 3000 like bra i skrått terreng som på flat mark. Personsikkerheten er godt ivaretatt, med heldekkende karosseri og en rekke sensorer. I tillegg jobber Honda robotklippere i all slags vær! (GSM modul kan kjøpes som tilleggsutstyr kontakt din forhandler for tilbud og montering)

  • Vanntett: HRM 3000 klipper i all slags vær.
  • Tyverisikker: Robotklipperen kan ikke brukes uten din personlige pin-kode og har tyverialarm.
  • Programmering: Gjøres enkelt med det oversiktlige displayet eller via appen Mii-monitor.
  • Enkelt renhold: Rengjør med hageslangen.
  • Skråninger og bakker: HRM 3000 takler skråninger med inntil 25 grader (47 %) helling.
  • Kjører selv til ladestasjon når den trenger å lade batteriet.
3

Husqvarna AM 430X NERA

Husqvarna Automower® 430X NERA er en robotgressklipper for komplekse plener opp til 3200 m². Oppnå presisjonsklipping med virtuelle grenser via Automower® Connect-appen og den valgfrie Husqvarna EPOS™ plug-in og referansestasjon, som eliminerer risikoen for kabelbrudd. Smarte funksjoner som å unngå objekter reduserer risikoen for uplanlagte stopp, og med det virtuelle kartet opprettet via GPS er Automower® Zone Control aktivert.

Dette gjør at du enkelt kan justere plenpleien via mobiltelefonen og lage arbeidsområder med ulike innstillinger og midlertidige oppholdssoner. 430X NERA kan også integreres med ditt smarte hjem slik at du kan bruke stemmestyring med Alexa eller Google Home, eller dra nytte av IFTTT-rutiner.

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
31 28 52 13